Vestavné trouby, Strana 32
Nejprodávanější
Díky troubě 800 SteamBoost získáte maximum chuti. Naše multifunkční trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby. Dvě funkce kombinují teplo s volitelnou dávkou páry...
Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...
Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...
Je na čase objevit sílu páry. Trouba 700 SteamCrisp® přidává během přípravy vlhkost a peče při nižších teplotách, aby se suroviny nevysušovaly. Výsledkem jsou pokrmy uvnitř...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Přidáním páry můžete doma pomocí trouby 600 SteamBake vytvářet lákavé muffiny a dokonalé koláče. Můžete si užívat pečeného kuřete, lasagní a ryb s rovnoměrnými výsledky jejich...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Přidáním páry můžete doma pomocí trouby 600 SteamBake vytvářet lákavé muffiny a dokonalé koláče. Můžete si užívat pečeného kuřete, lasagní a ryb s rovnoměrnými výsledky jejich...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...