Parní trouby Electrolux
Nejprodávanější
Díky troubě 800 SteamBoost získáte maximum chuti. Naše multifunkční trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby. Dvě funkce kombinují teplo s volitelnou dávkou páry...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Troubu 900 CookView® můžete připojit k wi-fi a prostřednictvím vnitřní kamery sledovat, co se děje uvnitř. Můžete si také stáhnout aplikaci My Electrolux Kitchen do svého...
Trouba 900 SteamPro s funkcí Steamify® vám umožní vařit, péct, grilovat nebo připravovat jídlo v páře či ve vakuu a pokaždé s profesionálním výsledkem. Stačí jen nastavit...
Trouba 900 SteamPro s funkcí Steamify® vám umožní vařit, péct, grilovat nebo připravovat jídlo v páře či ve vakuu a pokaždé s profesionálním výsledkem. Stačí jen nastavit...
Trouba 800 SteamBoost s funkcí Steamify® uzavře živiny a vlhkost v pokrmu, protože když vaříte v páře, nemusíte přidávat tuk, abyste zdůraznili chuť. Užívejte si skvělé výsledky...
Díky troubě 800 SteamBoost získáte maximum chuti. Naše multifunkční trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby. Dvě funkce kombinují teplo s volitelnou dávkou páry...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...
Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...