Parní trouby, Strana 8
Nejprodávanější

Parní trouba s mikrovlnou pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síťovým propojením.Velký textový displej se senzorovým ovládáním – DirectSensorPerfektní výsledky – parní...

Parní trouba s mikrovlnou pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síť. propojením, přípravou menu+ M Touch.Velký dotykový displej M Touch se senzorem přiblíženíPerfektní výsledky...

Parní trouba s mikrovlnou pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síť. propojením, přípravou menu+ M Touch.Velký dotykový displej M Touch se senzorem přiblíženíPerfektní výsledky...

Parní trouba s mikrovlnou pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síť. propojením, přípravou menu+ M Touch.Velký dotykový displej M Touch se senzorem přiblíženíPerfektní výsledky...

Parní trouba s mikrovlnou a pevným připojením na vodu pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síť. propojením, přípravou menu+ M Touch.Velký dotykový displej M Touch se senzorem...

Parní trouba s mikrovlnou a pevným připojením na vodu pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síť. propojením, přípravou menu+ M Touch.Velký dotykový displej M Touch se senzorem...

Parní trouba s mikrovlnou a pevným připojením na vodu pro zdravé vaření a rychlé ohřívání se síť. propojením, přípravou menu+ M Touch.Velký dotykový displej M Touch se senzorem...

Díky troubě 800 SteamBoost získáte maximum chuti. Naše multifunkční trouba umožňuje dávkovat množství páry podle potřeby. Dvě funkce kombinují teplo s volitelnou dávkou páry...

Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...

Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...

Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...

Technologie SteamBake přidá na začátku pečení k horkému vzduchu páru, která na pokrmech vytvoří křupavou kůrku, ale uvnitř zůstanou vláčné. Těsto vlivem páry krásně dokyne, a...