DG 2840

Značka: Miele
ZDARMAZDARMA
DG 2840
40 990 Kč
Na dotaz
Vestavná parní trouba pro zdravé vaření s automatickými programy.
  • 7segmentový displej se senzorovým ovládáním – EasySensor
  • Perfektní výsledky – parní technologie DualSteam
  • Záruka dokonalosti každého jídla – automatické programy
  • Snadná příprava kompletního pokrmu – příprava menu
  • Dostatek místa – nerezový ohřevný prostor 40 l

  • Součásti dodávky
  • Vyjímatelné postranní mřížky (pár) (1)
  • Perforované nerezové varné nádoby (2)
  • Neperforované nerezové varné nádoby (1)
  • Odvápňovací tablety (2)
  • Odkládací rošt (1)
  • Záchytná miska DGG 100 40 (1)

  • Detailní informace

    Detailní popis produktu

     Automatické programy 
    Automatické programy 
    Bez námahy k nejlepšímu výsledku 

    Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.

     DualSteam 
    DualSteam 
    Všestranný talent pro rovnoměrné výsledky 

    Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy. 

     Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou 
    Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou 
    Profesionálně vybaveno. 

    Kvalitní a snadná údržba: všechny naše parní trouby jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem. 

     Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha 
    Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha 
    Prostor pro Vaši kreativitu 

    Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.

     Automatické programy 
    Automatické programy 
    Bez námahy k nejlepšímu výsledku 

    Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.

     DualSteam 
    DualSteam 
    Všestranný talent pro rovnoměrné výsledky 

    Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy. 

     Příprava nezávislá na množství 
    Příprava nezávislá na množství 
    Různá množství, stejná doba přípravy 

    Vždy za stejný čas: lhostejno, zda se jedná o 100 g nebo 1 kg, doba přípravy zůstane vždy stejná. 

     Průhledná dvířka 
    Průhledná dvířka 
    Dokonalý přehled 

    Nejlepší výhled na připravovaný pokrm díky praktickým průhledným dvířkám.

     Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou 
    Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou 
    Profesionálně vybaveno. 

    Kvalitní a snadná údržba: všechny naše parní trouby jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem. 

     Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha 
    Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha 
    Prostor pro Vaši kreativitu 

    Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.

     Externí vyvíjení páry 
    Externí vyvíjení páry 
    Výhodné: pára z vnějšího prostoru 

    Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.

     Různé způsoby využití
    Různé způsoby využití
    Velká rozmanitost využití 

    Příprava v páře je ideální i k blanšírování, rozmrazování, ohřátí, ke kynutí těsta nebo k rozpuštění čokolády.

     Příprava na 3 úrovních 
    Příprava na 3 úrovních 
    Současná příprava

    Můžete připravovat pokrmy až na 3 úrovních současně. Každý pokrm si zachová své vlastní typické aroma.

     Rozmrazování 
    Rozmrazování 

    Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.

     Dezinfikování kojeneckých lahví 
    Dezinfikování kojeneckých lahví 

    Sterilní za pouhých 15 minut: kojenecké lahve lze rychle a snadno vydezinfikovat při 100 °C. 

     Přílohy 
    Přílohy 

    Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu. 

     Blanšírování 
    Blanšírování 

    Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě. 

     Dezerty 
    Dezerty 

    To nejlepší nakonec: s parní troubou můžete nejrůznějším způsobem připravovat také dezerty.

     Vaření vajec 
    Vaření vajec 

    Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani 

     Zavařování 
    Zavařování 

    Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny. 

     Sterilizování zavařovacích sklenic 
    Sterilizování zavařovacích sklenic 

    Ideálně připravené: nejlepší dezinfikování sklenic na zavařování ovoce a zeleniny. 

     Oloupání 
    Oloupání 

    Snadné loupání: rajčata, nektarinky, mandle a jiné můžete oloupat v parní troubě během 1–4 minut. 

     Odšťavňování 
    Odšťavňování 

    Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně. 

     Ohřev 
    Ohřev 

    Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat 

     Nahřívání vlhkých ubrousků 
    Nahřívání vlhkých ubrousků 

    Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby. 

     Ryby a mořské plody
    Ryby a mořské plody

    Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.

     Maso
    Maso

    Jemné a šťavnaté: maso z parní trouby připravené na stupeň přesně s intenzivní vlastní chutí.

     Zelenina 
    Zelenina 

    Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá. 

     Kynutí těsta 
    Kynutí těsta 

    Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne. 

     Příprava jogurtu 
    Příprava jogurtu 

    Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt. 

     Rozpouštění čokolády 
    Rozpouštění čokolády 

    Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví. 

     Příprava pokrmů metodou sous-vide 
    Příprava pokrmů metodou sous-vide 

    Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.

     Polévky 
    Polévky 

    Krémové nebo čiré – polévky nejrůznějších druhů a chutí jsou oblíbeným předkrmem. 

     Příprava v páře Eco 
    Příprava v páře Eco 

    Ekologicky a trvale udržitelně: šetřete při přípravě potravin energii. 

     Velká rozmanitost využití 
    Velká rozmanitost využití 
    Rozmanité možnosti 

    Splní všechna Vaše přání: naše parní trouby Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití. 

     Velký zásobník na vodu
    Velký zásobník na vodu
    Snadná manipulace 

    Díky velkému objemu 1,5 l je i delší příprava možná bez přerušení.

     Patentovaná redukce páry*
    Patentovaná redukce páry*
    Vypuštění páry 

    Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout. 

    Doplňkové parametry

    Kategorie: Parní trouby a konvektomaty
    Záruka: 2 roky
    Akustický tlak intenzivního stupně 1 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: 55
    Akustický tlak stupně 1 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: 30
    Akustický tlak stupně 2 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: 37
    Akustický tlak stupně 3 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: 44
    Automatické programy: 1
    Automatické programy s individuálním přizpůsobením: 1
    Barva přístroje: Grafitově šedá
    Bezpečnostní vypínání: 1
    Celková výška odsavače při cirkulaci v mm, maximum: 500
    Celková výška odsavače při cirkulaci v mm, minimum: 500
    Celková výška odsavače při odtahu a externím provedení v mm, maximum: 500
    Celková výška odsavače při odtahu a externím provedení v mm, minimum: 500
    Celkový příkon v kW: 0,20
    Časové funkce: 1
    Délka elektrického přívodního kabelu v m: 1,50
    Displej: EasySensor
    DualSteam: 1
    Dvířka CleanGlass: 1
    Externí vyvíječ páry: 1
    Externí vyvíjení páry: 1
    Frekvence v Hz: 50
    Hloubka přístroje v mm: 569
    Hloubka těla odsavače v mm: 260
    Hloubka výklenku v mm: 550
    Hlučnost intenzivního stupně 1 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: 69
    Hlučnost stupně 1 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: 44
    Hlučnost stupně 2 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: 51
    Hlučnost stupně 3 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: 58
    Hmotnost netto v kg: 21,50
    Hmotnost v kg: 26,80
    Individuální nastavení: 1
    Instalace zdarma: 1
    Jednovrstvé bezpečnostní sklo (ESG): 1
    Jištění v A: 10
    Maximální šířka výklenku v mm: 568
    Maximální teploty při provozu parní trouby ve °C: 100
    Maximální výška výklenku v mm: 452
    Minimální šířka výklenku v mm: 560
    Minimální teploty při provozu parní trouby ve °C: 40
    Minimální výška výklenku v mm: 450
    Minimální vzdálenost nad elektrickou varnou deskou v mm: 450
    Minimální vzdálenost nad plynovým hořákem (celkový výkon do 12,6 kW, hořák ≤ 4,5 kW) v mm: 650
    Napětí ve V: 230
    Nastavení délky přípravy: 1
    Neperforované nerezové varné nádoby: 1
    Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou: 1
    Objem ohřevného prostoru v l: 40
    Objem zásobníku na čerstvou vodu v l: 1,50
    Odkládací rošt: 1
    odvápnění: 1
    Odvápňovací tablety: 2
    Ohřev: 1
    Ohřevný prostor L: 1
    Ochranná zástrčka: 1
    Perforované nerezové varné nádoby: 2
    Počet fází: 1
    Počet úrovní zasunutí: 4
    Průměr odtahového hrdla v mm: 150
    Připojení odtahu nahoru: 1
    Připojení odtahu nahoru a dozadu: 1
    Připojovací kabel se zástrčkou: 1
    Příprava menu: 1
    Příprava menu bez přenosu chutí: 1
    Příprava nezávislá na množství: 1
    Příprava v páře: 1
    Příprava v páře až na 3 úrovních současně: 1
    Příprava v páře Eco: 1
    Redukce páry před ukončením programu: 1
    Rozměry přístroje (š x v x h) v mm: 595 x 455 x 569
    Rozměry výklenku (š x v x h) v mm: 560-568 x 450-452 x 550
    Rozmrazování: 1
    Rychloupínáky pro postranní mřížky: 1
    SoftClose: 1
    SoftOpen: 1
    Systém chlazení přístroje s vlažnou čelní stěnou: 1
    Systém chlazení výparů: 1
    Šířka přístroje v mm: 595
    Šířka těla odsavače v mm: 880
    Teploty při provozu parní trouby ve °C: 40–100
    Topné těleso ve dně k redukci kondenzátu: 1
    Ukazatel aktuální teploty: 1
    Vestavná parní trouba: 1
    VitroLine: 1
    Vyjímatelné postranní mřížky: 1
    Vyjímatelné postranní mřížky (pár): 1
    Vyjmutí zásobníku na čerstvou vodu pomocí mechanismu Push2release: 1
    Výkon intenzivního stupně 1 (m³/h): 670
    Výkon intenzivního stupně 1 (m³/h) dle EN 61591: 605
    Výkon stupně 1 (m³/h) dle EN 61591: 190
    Výkon stupně 2 (m³/h) dle EN 61591: 290
    Výkon stupně 3 (m³/h) dle EN 61591: 385
    Výška přístroje v mm: 455
    Výška těla odsavače v mm: 500
    Záchytná miska DGG 100 40: 1
    Závěs dvířek: dole
    Zpětná klapka: 1

    Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

    Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

    Nevyplňujte toto pole: