DG 2840 Montáž zdarma
Související produkty
Detailní popis produktu
Automatické programy
Bez námahy k nejlepšímu výsledku
Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.
DualSteam
Všestranný talent pro rovnoměrné výsledky
Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy.
Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou
Profesionálně vybaveno.
Kvalitní a snadná údržba: všechny naše parní trouby jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem.
Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha
Prostor pro Vaši kreativitu
Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.
Automatické programy
Bez námahy k nejlepšímu výsledku
Připraveno vždy na stupeň přesně: optimální, pohodlná příprava velkého množství pokrmů s jistotou úspěchu.
DualSteam
Všestranný talent pro rovnoměrné výsledky
Nejlepší požitek: pára se rozděluje rovnoměrně a rychle – tím si užijete optimálních výsledků přípravy.
Příprava nezávislá na množství
Různá množství, stejná doba přípravy
Vždy za stejný čas: lhostejno, zda se jedná o 100 g nebo 1 kg, doba přípravy zůstane vždy stejná.
Průhledná dvířka
Dokonalý přehled
Nejlepší výhled na připravovaný pokrm díky praktickým průhledným dvířkám.
Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou
Profesionálně vybaveno.
Kvalitní a snadná údržba: všechny naše parní trouby jsou vybaveny nerezovým ohřevným prostorem.
Velký ohřevný prostor, velká užitná plocha
Prostor pro Vaši kreativitu
Maximální nabídka místa: hluboký ohřevný prostor a velká užitná plocha pro současnou přípravu více porcí.
Externí vyvíjení páry
Výhodné: pára z vnějšího prostoru
Vyvíjení páry mimo ohřevný prostor zabraňuje vzniku vápenatých usazenin a zajišťuje snadné čištění.
Různé způsoby využití
Velká rozmanitost využití
Příprava v páře je ideální i k blanšírování, rozmrazování, ohřátí, ke kynutí těsta nebo k rozpuštění čokolády.
Příprava na 3 úrovních
Současná příprava
Můžete připravovat pokrmy až na 3 úrovních současně. Každý pokrm si zachová své vlastní typické aroma.
Rozmrazování
Jemně k mraženému: mražené potraviny můžete rozmrazit šetrně při teplotě 60 °C a tedy za ideálních podmínek.
Dezinfikování kojeneckých lahví
Sterilní za pouhých 15 minut: kojenecké lahve lze rychle a snadno vydezinfikovat při 100 °C.
Přílohy
Vždy s přílohou: brambory, rýže či těstoviny se hodí ke každému hlavnímu chodu a mají vysokou výživovou hodnotu.
Blanšírování
Nejlepší příprava: blanšírujte ovoce nebo zeleninu, abyste je mohli udržet trvanlivé v té nejlepší kvalitě.
Dezerty
To nejlepší nakonec: s parní troubou můžete nejrůznějším způsobem připravovat také dezerty.
Vaření vajec
Na měkko, na hniličku nebo na tvrdo? Za několik minut připravíte při teplotě 100 °C nejlepší vejce k snídani
Zavařování
Dlouhá trvanlivost: v parní troubě můžete obzvláště pohodlně zavařovat ovoce, zeleninu, maso a uzeniny.
Sterilizování zavařovacích sklenic
Ideálně připravené: nejlepší dezinfikování sklenic na zavařování ovoce a zeleniny.
Oloupání
Snadné loupání: rajčata, nektarinky, mandle a jiné můžete oloupat v parní troubě během 1–4 minut.
Odšťavňování
Přeměňte ovoce na lahodnou šťávu nebo želé: pomocí parního odšťavnění se Vám to podaří obzvláště šetrně.
Ohřev
Jako čerstvě uvařené: pokrmy z předchozího dne lze za několik minut při teplotě 80–100 °C perfektně regenerovat
Nahřívání vlhkých ubrousků
Profesionální rozmazlování: podejte svým hostům k vynikajícímu menu vlhké utěrky z parní trouby.
Ryby a mořské plody
Zdraví z moře: ryby a mořské plody se připraví na stupeň přesně a zachovají si své aroma i strukturu.
Maso
Jemné a šťavnaté: maso z parní trouby připravené na stupeň přesně s intenzivní vlastní chutí.
Zelenina
Příroda v nejlepší podobě: šetrná příprava v parní troubě zachová vlastní chuť a je navíc velmi zdravá.
Kynutí těsta
Nadýchané a kypré: s tímto univerzálním pomocníkem se Vám podaří i kynuté těsto – při 40 °C skvěle nakyne.
Příprava jogurtu
Vlastní výroba: za pouhých 5 hodin si při teplotě 40 °C můžete v parní troubě vyrobit vlastní jogurt.
Rozpouštění čokolády
Sladké svádění: při teplotě 90 °C se čokoláda rozpustí bez hrudek a připálení – ideální na koláče nebo cukroví.
Příprava pokrmů metodou sous-vide
Maximální požitek: maso, zelenina nebo ovoce připravené ve vakuu se postarají o jedinečný chuťový zážitek.
Polévky
Krémové nebo čiré – polévky nejrůznějších druhů a chutí jsou oblíbeným předkrmem.
Příprava v páře Eco
Ekologicky a trvale udržitelně: šetřete při přípravě potravin energii.
Velká rozmanitost využití
Rozmanité možnosti
Splní všechna Vaše přání: naše parní trouby Vám nabízí velmi rozmanité možnosti využití.
Velký zásobník na vodu
Snadná manipulace
Díky velkému objemu 1,5 l je i delší příprava možná bez přerušení.
Patentovaná redukce páry*
Vypuštění páry
Bezpečně a komfortně: dvířka můžete otevírat bez nepříjemného parního nárazu a pokrmy okamžitě vyjmout.
Doplňkové parametry
Kategorie: | Parní trouby a konvektomaty |
---|---|
Záruka: | 2 roky |
Akustický tlak intenzivního stupně 1 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: | 55 |
Akustický tlak stupně 1 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: | 30 |
Akustický tlak stupně 2 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: | 37 |
Akustický tlak stupně 3 (dB(A) re 20 µPa) dle EN 60704-2-13: | 44 |
Automatické programy: | 1 |
Automatické programy s individuálním přizpůsobením: | 1 |
Barva přístroje: | Obsidian černá |
Bezpečnostní vypínání: | 1 |
Celková výška odsavače při cirkulaci v mm, maximum: | 500 |
Celková výška odsavače při cirkulaci v mm, minimum: | 500 |
Celková výška odsavače při odtahu a externím provedení v mm, maximum: | 500 |
Celková výška odsavače při odtahu a externím provedení v mm, minimum: | 500 |
Celkový příkon v kW: | 0,20 |
Časové funkce: | 1 |
Délka elektrického přívodního kabelu v m: | 1,50 |
Displej: | EasySensor |
DualSteam: | 1 |
Dvířka CleanGlass: | 1 |
Externí vyvíječ páry: | 1 |
Externí vyvíjení páry: | 1 |
Frekvence v Hz: | 50 |
Hloubka přístroje v mm: | 569 |
Hloubka těla odsavače v mm: | 260 |
Hloubka výklenku v mm: | 550 |
Hlučnost intenzivního stupně 1 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: | 69 |
Hlučnost stupně 1 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: | 44 |
Hlučnost stupně 2 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: | 51 |
Hlučnost stupně 3 (dB(A) re 1 pW) dle EN 60704-3: | 58 |
Hmotnost netto v kg: | 21,50 |
Hmotnost v kg: | 26,10 |
Individuální nastavení: | 1 |
Instalace zdarma: | 1 |
Jednovrstvé bezpečnostní sklo (ESG): | 1 |
Jištění v A: | 10 |
Maximální šířka výklenku v mm: | 568 |
Maximální teploty při provozu parní trouby ve °C: | 100 |
Maximální výška výklenku v mm: | 452 |
Minimální šířka výklenku v mm: | 560 |
Minimální teploty při provozu parní trouby ve °C: | 40 |
Minimální výška výklenku v mm: | 450 |
Minimální vzdálenost nad elektrickou varnou deskou v mm: | 450 |
Minimální vzdálenost nad plynovým hořákem (celkový výkon do 12,6 kW, hořák ≤ 4,5 kW) v mm: | 650 |
Napětí ve V: | 230 |
Nastavení délky přípravy: | 1 |
Neperforované nerezové varné nádoby: | 1 |
Nerezový ohřevný prostor se lněnou strukturou: | 1 |
Objem ohřevného prostoru v l: | 40 |
Objem zásobníku na čerstvou vodu v l: | 1,50 |
Odkládací rošt: | 1 |
odvápnění: | 1 |
Odvápňovací tablety: | 2 |
Ohřev: | 1 |
Ohřevný prostor L: | 1 |
Ochranná zástrčka: | 1 |
Perforované nerezové varné nádoby: | 2 |
Počet fází: | 1 |
Počet úrovní zasunutí: | 4 |
Průměr odtahového hrdla v mm: | 150 |
Připojení odtahu nahoru: | 1 |
Připojení odtahu nahoru a dozadu: | 1 |
Připojovací kabel se zástrčkou: | 1 |
Příprava menu: | 1 |
Příprava menu bez přenosu chutí: | 1 |
Příprava nezávislá na množství: | 1 |
Příprava v páře: | 1 |
Příprava v páře až na 3 úrovních současně: | 1 |
Příprava v páře Eco: | 1 |
Redukce páry před ukončením programu: | 1 |
Rozměry přístroje (š x v x h) v mm: | 595 x 455 x 569 |
Rozměry výklenku (š x v x h) v mm: | 560-568 x 450-452 x 550 |
Rozmrazování: | 1 |
Rychloupínáky pro postranní mřížky: | 1 |
SoftClose: | 1 |
SoftOpen: | 1 |
Systém chlazení přístroje s vlažnou čelní stěnou: | 1 |
Systém chlazení výparů: | 1 |
Šířka přístroje v mm: | 595 |
Šířka těla odsavače v mm: | 880 |
Teploty při provozu parní trouby ve °C: | 40–100 |
Topné těleso ve dně k redukci kondenzátu: | 1 |
Ukazatel aktuální teploty: | 1 |
Vestavná parní trouba: | 1 |
VitroLine: | 1 |
Vyjímatelné postranní mřížky: | 1 |
Vyjímatelné postranní mřížky (pár): | 1 |
Vyjmutí zásobníku na čerstvou vodu pomocí mechanismu Push2release: | 1 |
Výkon intenzivního stupně 1 (m³/h): | 670 |
Výkon intenzivního stupně 1 (m³/h) dle EN 61591: | 605 |
Výkon stupně 1 (m³/h) dle EN 61591: | 190 |
Výkon stupně 2 (m³/h) dle EN 61591: | 290 |
Výkon stupně 3 (m³/h) dle EN 61591: | 385 |
Výška přístroje v mm: | 455 |
Výška těla odsavače v mm: | 500 |
Záchytná miska DGG 100 40: | 1 |
Závěs dvířek: | dole |
Zpětná klapka: | 1 |